WELKOM OP DE WEBSITE VAN F.M.V. THE GREEN SPARKS !

DE LEGERVOERTUIGENCLUB VAN DE VELUWE

 

 NIEUWSBERICHTEN EN INFORMATIE OVER ONZE VERENIGING

 


Nieuwsberichten voor de clubleden:

Agenda:

DECEMBER
ma 3 december:  Leuteravond
za 15 december:  Eindejaarsrit / Nieuw-Milligen

 

Nieuwsberichten m.b.t. de website:

 

Foto's Zandrit en Cavalry Track verschijnen binnenkort in fotoalbum !


 INFORMATIE OVER ONZE VERENIGING

 

Friends of Military Vehicles "The Green Sparks" (afgekort: F.M.V. The Green Sparks) is officieel opgericht op 18 april 2007.

De vereniging heeft als doel, het verzamelen, restaureren, rijdend houden en aan het publiek tonen van militaire voertuigen die door de krijgsmachten buiten gebruik zijn gesteld.  In dat kader organiseert zij jaarlijks een aantal ritten en doet zij mee aan diverse 'static shows'.

Alle voertuigen zijn particulier bezit en worden veelal door de leden zelf gerestaureerd en onderhouden. De voertuigen binnen onze vereniging zijn niet aan een bepaalde historische periode gebonden. Het voertuigenpark van onze vereniging varieert dan ook van voertuigen uit de periodes 40-45, Koude Oorlog en nadien.

Onze vereniging telt inmiddels bijna 65 leden, waarvan het merendeel woonachtig is op de Veluwe en in de Gelderse Vallei.

F.M.V. The Green Sparks is aangesloten bij de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC).

 

Nieuwe leden zijn van harte welkom !

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in het lidmaatschap, twijfel dan niet en neem s.v.p. contact op met de secretaris van de vereniging (zie hoofdstuk "contact").

 

 

 

 
2017 Jubil...
2017 Jubil...
2017 Jubil...
2017 Jubil...
2017 Jubil...